Od pondělí 27. dubna se vrací k normálnímu provozu menza v Holici. Standardně bude možné si objednávat jídlo podle výběru ke spotřebě přímo v jídelně nebo na odnesení s sebou v jeho chlazené podobě. Balené jídlo je možné objednat pouze den předem. K zakoupení menza nabídne také saláty, minutky zatím nebudou k dispozici.
Pro návštěvníky bude v jídelně zajištěna dezinfekce na ruce a současně budou plochy v prostoru průběžně dezinfikovány. Příbory s ubrouskem zabalené v sáčku obdrží strávníci u výdeje jídel. Sezení provozovatel připraví tak, aby odpovídalo současným požadavkům v době omezení.
Menzu v Holici mohou využívat nejen zaměstnanci, ale také studenti posledních ročníků (https://www.prf.upol.cz/studenti/), a to v pracovních dnech v době od 11 do 14 hodin. Bufet bude rovněž v provozu.